Home » ЗА НАС

ЗА НАС

BGTipsters ще Ви помогне да печелите пари от спортни залози!

BGTipsters.com е сайт за обосновани футболни прогнози, който има за своя цел да Ви предоставя безплатно прогнози от всички водещи първенства от цял свят. Всяка наша прогноза съдържа изчерпателна информация за състоянието на двата отбора и накрая след като изкажем личното си мнение като, разбира се, се придържаме и към фактите и статистиката Ви даваме най-вероятния изход според нас на който да се доверите, както и информация къде може да направите този залог при възможно най-висок коефициент.

BGTipsters

От всички водещи футболни първенства най-много прогнози ще намерите за родната А група и Висшата лига на Англия. Също прогнози ще намерите за почти всяка една среща от европейските клубни турнири в лицето на Шампионската лига и Лига Европа. Също така ще намерите прогнози за двубоите между националните отбори на различните държави като подробно отразяваме всички Европейски и Световни първенства.

Освен футболни прогнози, нашия екип има много добра успеваемост и при прогнозирането на други спортове като тенис, баскетбол, волейбол, снукър, дартс и още много други като се опитваме постоянно да увеличаваме броя на спортовете за които даваме прогнози, които да може да прочетете на нашия сайт.

Какво може да откриете в нашия сайт?

Като опитни типстъри знаем колко важно е правилния избор на букмейкър в който да залагате. За това решихме да направим специална категория Букмейкъри на която да намерите подробна информация за всички налични букмейкърски къщи като опишем за нашите читатели всички техни предимства и недостатъци.

Друга услуга която предлагаме на нашите читатели е livescore на който да могат да се проследят резултатите на живо на всички футболни мачове за деня от всички първенства от целия свят.

Къде може да ни последвате в социалните мрежи?

Ако искате да не изпускате нито една безплатна прогноза от нашия сайт, всичко, което трябва да направите, е да ни последвате, а ние ще се постараем да качваме всичко най-интересно там!

Ако имате пък въпрос или искате просто да се свържете с нас използвайте контактната форма.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

One comment

 1. Здравейте.
  Не виждам статистика на успеваемостта на прогнозите Ви.

  Алекс

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*