Home » АНГЛИЯ » Тотнъм – Манчестър Юнайтед (10.04.2016)

Тотнъм – Манчестър Юнайтед (10.04.2016)

Двубой: Тотнъм – Манчестър Юнайтед (Висша лига) Прогноза

Дата: Неделя, 10 април, 2016 година

Начален час: 18:00

Тотнъм приема Манчестър Юнайтед на “Уайт Харт Лейн” в търсене на задължителна победа, за да продължи да мечтае за спечелването на титлата. “Червените дяволи” обаче също се нуждат от успех, за да могат да се преборят с градския съперник за място в топ 4.

Отвори си акаунт в Betfair днес и Играй с €10 и Вземи €30 в Безплатни Залози!

Тотнъм:

Тотнъм стартира сезона с една единствена цел – завършване в Топ 4 и участие в Шампионска лига през следващия сезон. Съвсем спокойно може да кажем, че шпорите вече изпълниха тази си задача и ще са част от турнира на богатите, стартиращ в края на настоящата календарна година. Сезонът обаче протече така, че се отвори уникален шанс пред Тотнъм да мисли дори за нещо по-сериозно, а именно за спечелване на титлата. Тя продължава да е химера, но още след края на този кръг надеждите на тима може да се възобновят изцяло.

Преди началото му обаче ситуацията за тима е доста неприятна поне по отношение на титлата – изоставане от цели 7 точки спрямо едноличния лидер Лестър, което не е никак малко като отбележим, че до края на кампанията има по-малко от 10 срещи. Тотнъм е длъжен да се върне на победния ход след като не стигна до успех на Анфийлд и да прати напрежението в редиците на Лестър. Без никакво съмнение ако шпорите печелят своите срещи Лестър ще почувства въпросното напрежение и точно то може да скове тима в заключителните мачове.

Манчестър Юнайтед:

Манчестър Юнайтед стартира сезона с обявена цел да завърши в Топ 4. Стремежите на тима продължават да са такива, но изпълнението им минава през сериозна съвкупност от взаимно свързани събития. Освен на категорични победи в своите срещи Манчестър Юнайтед ще трябва да се надява и на груби грешки от страна на градския съперник от Сити, така че шансовете на хората на Ван Гаал за завръщане в Шампионска лига не са особено добри. Трябва да се спомене все пак, че през последните няколко седмици се забелязва известно подобрение в представянето на дяволите, които се отчетоха със запомнящи се победи срещу Евертън и Манчестър Сити.

Отвори си акаунт в Efbet днес и вземи 100 лева Начален Бонус за Нови Клиенти!

Минимални, но пък от друга страна напълно достатъчни, за да върнат всички надежди за завършване на желаната четвърта позиция. Програмата на тима в оставащите кръгове обаче изглежда доста трудна и навярно именно тя ще изиграе неприятна шега на момчетата на Ван Гаал.

Обоснована Прогноза

През този сезон Луис Ван Гаал даде шанс за изява на доста младоци, някои от които оправдаха доверието му, други пък – не. Доста често той правеше експерименти като те обхващаха най-вече отбранителната му линия и това е основната причина, поради която Манчестър Юнайтед така и не успя да демонстрира постоянство в защита. Много, много трудно ще е на тази защита да се справи с опазването на Хари Кейн, Ерик Ламела и Деле Али.

Сблъсъкът с Юнайтед има огромна стойност за домакините, които при нова грешна стъпка окончателно ще изхвърчат от битката за спечелване на титлата. В интерес на неутралните фенове ще е домакините от Тотнъм да спечелят, за да притиснат Лестър и да направят заключителните кръгове изключително интересни. Тотнъм демонстрира добър футбол и на Анфийлд, но малшансът тогава изигра лоша шега на тима. Ако онази среща беше спечелена, сега ситуацията може да е доста по-различна, съответно шансовете на Тотнъм за титла да са доста по-големи. Въпреки това лондончани ще се справят с Юнайтед и ще задържат интригата жива поне още малко.

Прогноза: Победа за Тотнъм при коефициент 1.95 в

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*