Home » РЕЗУЛТАТИ НА ЖИВО

РЕЗУЛТАТИ НА ЖИВО

За всеки футболен фен и особено за любителите на залозите е много важно да следи развитието на футболните мачове в реално време и информацията да достига до него максимално бързо, ако е любител на залозите на живо.

Ние решихме да предоставим на нашите читатели тази възможност като добавихме така наречения livescore, който предлага следене на всичко топ футболни първенства от света и Европа.

Първенствата са подредени по азбучен ред като в зависимост от срещите, които ще се играят през деня всеки път може да започва с различна държава. По настройки той показва абсолютно всички срещи, които предстоят през този ден като ако срещите са завършили ще бъди изписано Fin, което означава краен резултат и съответно резултата. Много е лесно да видите срещите, които се играят в този момент, защото срещу тях е изписана минутата от срещата, която се играе.

В табличката освен началния час, отборите и резултата също може да видите и ако някой от отборите е получил червен картон и е с играч по-малко на терена. Срещу името на отбора се появява малко червено картонче, а ако изгонените играчи са повече съответно и повече картончета. Следващата табличка, която показва резултати пък Ви показва какъв е бил резултатът от съответната среща на полувремето. Така бързо можете да си направите сметка ако сте заложили на дадена среща за нейния изход само на полувремето дали вашия залог е печеливш или губещ.

Също така много бързо може да се ориентирате ако някъде падне гол. Тогава цялото поле на таблицата, което съдържа информация за резултата, картоните и имената на отборите пожълтява. Ако Ви интересуват само срещите, които се играят в този момент най-отгоре трябва да изберете полето Live, което е точно след All Games. То ще ви покаже резултати на живо само от двубои, които се играят в този момент.

Ако се интересувате пък само от завършилите срещи то Вие трябва да натиснете върху полето Finished. То ще Ви изкара завършите двубои от деня от всички първенства пак подредени по-азбучен ред. За да видите пък само срещите, които предстоят да бъдат изиграни през деня трябва да натиснете върху Scheduled. Там ще получите жената от вас информация за всички мачове, които още не са започнали.

Ако пък Ви е интересно какви са били коефициентите за краен резултат преди началото на тези срещи всичко, което се изисква от вас е да натиснете върху Odds. Така ще може много бързо да видите крайния резултат на дадена среща и какви са били коефициентите преди нейното начало. Много бързо може да се ориентирате какви са били най-големите изненади през деня и какъв среден коефициент са давали букмейкърите.

Последното поле е My Games. В него може да следите само избрани срещи, които вие преди това трябва да си изберете като просто натиснете “+”. След като натиснете плюса, тази среща автоматично ще се добави към вашето меню My Games и ще може да следите резултатите на живо само от избраните от вас срещи например само на тези, които ви интересуват или пък сте заложили и чакате да разберете дали ще спечелите пари.

Това обаче не е всичко. Този livescore също така Ви предлага информация за резултатите на всички срещи 5 дни назад като просто трябва да изберете деня от настройките и ще може лесно и бързо да сферите ако сте пропуснали някой двубой и се интересувате от неговия краен изход. Друга опция пък Ви предлага също така да видите какви мачове предстоят в следващите 4 дни като просто трябва да изберете също деня, който ви интересува и да видите какви футболни двубои ще бъдат изиграни през него.

 •  
 • 6
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  6
  Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*