Home » ЗАЛАГАНЕ » Betfair 100 Евро бонус

Betfair 100 Евро бонус

Един от най-реномираните букмейкъри Betfair пусна специален бонус в началото на месец декември. До момента Бетфеър предлагаше само бонус безплатни залози за своите нови клиенти, но сега приветства новите си потребители с УНИКАЛЕН БОНУС ДО 100 ЕВРО!

Линк за Betfair - Бонус до 100 Евро

Условията на промоцията са да депозирате (мин. сума €5, макс. €200), за да получите бонуса. Тази промоция е с максимален размер €100. Бонусът ще бъде преведен директно в сметката Ви, когато направите първия си депозит. Ако депозирате 10, 20 евро и т.н., ще получите като бонус толкова, колкото сте депозирали.

За да можете да изтеглите бонуса и евентуалните си печалби, трябва да превъртите бонуса съгласно условията на Betfair СПОРТ. Методите за депозиране и плащане Neteller и Skrill не са валидни към тази промоция и няма да може да вземете бонус до 100 евро.

Линк за Betfair - Бонус до 100 Евро

Всеки един потребител, който все още няма регистрация и е гражданин на България, може да се възползва от бонуса.

По-рано през тази година Бетфеър пусна още една страхотна оферта – Асса Edge, която възстановява парите от залога при един непознат мач. Когато направите комбиниран залог с три или повече селекции и само една от тях е губеща, то парите ви ще бъдат върнати.

Betfair 100 Евро бонус обаче без съмнение е много по-добра промоция, която не бива да пропускате. Всеки потребител желае да получава повече бонуси, а това е една страхотна оферта от бетфеър, но само за тези, които нямат регистрация до този момент.

Betfair предлага спортни залози на много добро ниво. В букмейкъра може да залагате на почти всички видове спорт – от футбол и тенис до хандбал и крикет. Пазарите са много и разнообразни, което се харесва на техните клиенти. Бетфеър предлага и кеш аут опция, която ви позволява да затворите залога си във всеки един момент, когато прецените, че е нужно.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*