Home » VIP Абонамент

VIP Абонамент

Всеки ден Вие, нашите читатели, получавате напълно безплатни обосновани прогнози в нашия сайт. Ние публикуваме кратък анализ на най-интересните мачове от деня и предлагаме своята прогноза.

BGTipsters.com обаче се стреми да помогне на своите потребители да направят печалби от интернет залаганията. Затова ние предлагаме VIP Абонамент, в който Вие може да се абонирате за две услуги – VIP Информация и VIP прогнози. За да предлагаме тези услуги, нашият екип върши още повече работа и точно поради тази причина не са безплатни, а на много приемливи цени. Какво получавате от тях и колко струват?

VIP Прогнози – 50 лв./месец

В услугата VIP Прогнози ние ще увеличим вашите пари. Поне към това се стремим и имаме успех до сега. В рамките на 30 дни Вие ще получите 30 прогнози – всеки ден по една прогноза. Коефициентът е между 1.90 и 2.50. Понякога може нашата прогноза да включва комбинация от срещи, но най-често е единичен мач – сингъл. В края на месеца ние се стремим да сме с около 70 процента успеваемост, което означава, че Вие сте на печалба, а ние сме си свършили работата добре.

Мога ли да се откажа?

В първите седем дни от вашия абонамент Вие може да се откажете, а ние ще ви върнем парите. Например ако за тези седем дни сме направили пет загуби, то е разбираемо, че Вие искате да прекратите услугата. Но ако до седмия ден не се откажете, то нямате право в края на месеца да имате претенции към нашия екип. Ако успеваемостта ни е под 50 процента и Вие сте на загуба, то ще получите безплатен абонамент за още един месец.

Ако имате въпрос или искате да получите снимки с нашите прогнози за изминалите дни, за да видите, че всичко е реално – пишете ни на-имейла по долу.

VIP Информация – 30 лв./месец

Услугата VIP Информация е за тези, които искат да получават най-важната информация преди един футболен мач – има ли наказани и контузени играчи в отборите. На и-мейл ще ви изпращаме ден преди всеки един мач от топ първенствата в Европа – Англия, Испания, Италия, Германия и Франция, списък с футболистите, които няма да вземат участие в предстоящите срещи. Т.е. – за по 1 лв. на ден няма да има нужда да се ровите и да търсите по-чуждите сайтове какво е положението в съставите и кои играчи няма да са на разположение на старши-треньорите.

Как да платим?

Приемаме плащания по PayPal, ePay, Skrill (Moneybookers) или чрез Банков Превод.

И-мейл за контакт: vipbgtips@abv.bg

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*