Home » ШАМПИОНСКА ЛИГА » Шампионска лига – любимият турнир за залози на много хора

Шампионска лига – любимият турнир за залози на много хора

Всеки фен на футбола обича турнира Шампионска лига. Дори най-запалените обичат да правят залози, за да може мачовете да им са интересни. В турнира Шампионска лига за трофея спорят най-добрите отбори в Европа и затова е толкова атрактивен. Любителите на футбола се наслаждават на исторически мачове и велики обрати.

За да правите залози на Шампионска лига е добре да търсите футболни прогнози преди срещата. В интернет има много сайтове за футболни прогнози, където ще намерите добри анализи и интересни залози, за които вие не може да се сетите. Турнирът стартира в началото на лятото с квалификационни кръгове, където участват отбори от Сан Марино, Черна Гора, Албания и т.н. Дори за тези мачове може да намерите футболни прогнози, тъй като типстърите отразяват всеки един мач от турнира.

Увеличен коефициент 15.00 БАРСЕЛОНА да победи Ювентус

В турнира Шампионска лига има много възможности за пускане на залози. Тук може да залагате на над 150 опции за всеки един мач. Дори в залозите на живо в същинската част на турнира има много разнообразни опции като брой аутове, картони, корнери и т.н. за период от 10 минути. Е, за тези опции надали ще намерите футболни прогнози, но пък за залози като 1Х2, брой голове и двата отбора да отбележат гол са най-популярните за прогнозиране.

На фазата на директните елиминации вие имате възможност да пуснете залог кой отбор ще продължи напред. Ако смятате, че даден отбор няма как да не елиминира другия, то може да направите такъв залог в сайта Бет365. Може и да комбинирате залози като включите и друг отбор за класиране напред. Така се постига по-голям коефициент. Трябва само да изчакате да минат двата мача и може да спечелите добри пари от прогнози в Шампионска лига.

Увеличен коефициент 8.00 БАЙЕРН М или 14.00 РЕАЛ МАДРИД]

Във футболните прогнози за Шампионска лига имате възможност да видите мнението на типстърите и да направите преценка дали това е правилният избор. Вашите знания за срещата се обогатяват и може да спечелите много по-лесно по този начин.

 •  
 • 8
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  8
  Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*