Home » ПРОГНОЗИ » Футболни залози – как да печелим повече

Футболни залози – как да печелим повече

За всеки, който е по-запознат с хазарта, е ясно, че футболните залози са една чудесна възможност за печелене на пари. Но за да имаш успех в залозите на футбол има няколко важни условия и правила, с които ще ви запознаем в тази статия.

 1. Открийте си сметка в повече букмейкъри

Направете си регистрации в различни букмейкъри – използвайте поне 3-4 сайта за спортни залози, в които има добри опции за залози на футбол, като например лицензирания букмейкър Efbet за България. Така когато пускате даден мач може да сравните коефициентите и да заложите на най-големия – по този начин при успех печалбата ви ще бъде възможно най-голяма. Освен това, всички букмейкъри предлагат начални бонуси. Защо да не се възползвате от повече бонуси, вместо да се регистрирате в само един сайт са спортни залози и да залагате в него.

 1. Използвайте сайт за футболни прогнози

Намерете добър сайт за футболни прогнози в интернет и следете какви залози препоръчват. Има много сайтове за обосновани футболни прогнози, които предлагат добри анализи и може да направите печеливши залози. Не разчитайте винаги на вашите прогнози, а се доверявайте и на специалисти, които отделят време да проучат всичко преди даден футболен мач. Ако в сайта за футболни прогнози няма добра успеваемост, то потърсете друг.

 1. Не залагайте само на едни и същи опции

Понякога започвате да правите футболни залози само на гол/гол или краен изход. Често се влиза в лоша серия и вие нямате успех. Казвате си следващия път ще е различно, но не е така. Тогава опитайте нещо друго като залог на корнери или картони. Разбира се отново потърсете логиката, а не просто да разчитате на късмета. Но вместо да залозите на даден мач на краен изход, то може да опитате залог на корнери, ако единият отбор играе атакуващо и се очаква да има превес.

 1. Бъдете дисциплинирани

Много хора правят футболни залози, защото отчаяно имат нужда от пари. В такъв случай най-вероятният сценарий е да загубите. Оставете чувствата на страна и изчакайте подходящия момент, за да заложите. Тогава имате добри шансове да успеете.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*